Ultimate Nordic AS overtar aksjemajoriteten i Brusletto & Co AS.
Det er med glede vi kan kunngjøre at vi har blitt enige med majoriteten av aksjonærene i Brusletto & Co AS (heretter omtalt Brusletto) om overtagelse av aksjemajoriteten i selskapet. Overtakelsen omfatter aksjemajoriteten og dermed full kontroll over driftsselskapet, varemerket, produksjonen på Geilo og ansatte. Eiendomsselskapet Brusletto Eiendom Geilo AS omfattes ikke av transaksjonen.

Brusletto har siden starten i 1896 vært et ledende varemerke på kniv i Norge, med egen produksjon på Geilo.
Brusletto har, foruten produksjon på Geilo, også et fabrikkutsalg her som Ultimate Nordic ønsker å utvikle ytterligere.
Ultimate Nordic har som ambisjon å videreutvikle Brusletto som et sterkt varemerke med norske tradisjoner. Kniver som lages ved fabrikken på Geilo skal danne en kjerne i dette også i fremtiden. Ultimate Nordic ser en betydelig verdi i varemerket Brusletto, og man ser for seg å kunne utnytte også dette bredere fremover innen naturlig tilhørende varekategorier.

Brusletto vil bestå som produksjonsselskap og produktutviklingsselskap.  Ultimate Nordic vil bli distributør av Bruslettos produkter, dette vil skje på lik linje som Ultimate Nordic er distributør av hvilket som helst annet varemerke. Brusletto vil også ha egne ansatte som skal jobbe med produktutvikling etc.

Ultimate Nordic har som ambisjon at Brusletto produkter skal distribueres til flere land fremover. Ultimate Nordic har egen distribusjon i Sverige hvor også Brusletto selvsagt vil inngå som et av de sentrale varemerkene.
Brusletto-produktene som varegruppe vil bli lagt under en av Ultimate Nordic sine kategoriansvarlige, på lik linje med andre varemerker. Brusletto-produkter vil bli lagt til Ultimate Nordic sitt lager på Åndalsnes, og distribusjonen vil skje fra Åndalsnes.

Den formelle juridiske overtakelse finner sted fra og med 1.1. 2019, men vi vil umiddelbart igangsette arbeidet med å få dette implementert inn i vår portefølje.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål kontakt daglig leder i Ultimate Nordic AS Ingulf Horn tlf. 92201200 eller styreformann i Brusletto & Co AS Ivar Haugen tlf. 93229350.

This post is also available in: Engelsk Svensk