House of Yarn

House Of Yarn er Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. Vi leverer til gjør-det-selv- og håndarbeidsmarkedet, der produktet er design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere.
Våre brands Dale Garn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl Strikk, Gullungen Garn, Oransje Skjerf-garn, Rosa Sløyfe-garn, Gjestal Garn og Linde Garn distribueres via faghandel, nett- og kjedebutikker. Vi er i dag eneleverandør av garn til Coop, Sparkjøp, Nille og Europris.

Vår kjernevirksomhet

Vår kjernevirksomhet er garn og tilbehør til håndstrikk, samt knitwear med ferdigkolleksjoner til sport og fritid, klassisk fashion og turistmarkedet. I tillegg til egne brands, leverer vi garn og knitwear på private labels.

Miljø og bærekraft

House of Yarn jobber for å ta nødvendige miljøhensyn. Vi følger internasjonale standarder og jobber kontinuerlig med forbedringer innen våre ulike konsepter og brands.
Vi ser det som helt avgjørende at våre produkter er produsert under forsvarlige forhold, er trygge og ikke inneholder farlige kjemikalier. Når vi reduserer miljøpåvirkningen både i produksjonslandene og i hjemmemarkedet, er dette en viktig del av vårt samfunnsansvar.

Besøk dem på houseofyarn.no/
Følg dem på Facebook og Instagram

This post is also available in: Engelsk Svensk Danish