Martinsen

Make your house a home!Handelshuset Martinsen

Martinsen er en av Skandinavias største importører av artikler til møbel- og interiørbransjen. Vår virksomhet er bygget på godt kremmerskap, besluttsomhet, nese for trender, stilarter og design – foruten god logistikk og stor lagerkapasitet. Som handelspartner er vi opptatt av å kunne se nye muligheter og alltid yte maksimal service til våre kunder.

Relasjoner bygges og bevares når begge parter er fornøyd. Vi vil aldri fire på kravene til profesjonalitet i alle ledd – hele tiden. Vi i Martinsen har stor respekt for våre kunders erfaringer og kompetanse innen butikkvirksomhet – denne ekspertisen er for oss en ledesnor for å kunne tilby varer til riktig pris og kvalitet. Varer som skal gi begeistring i de tusen hjem. Fra et stort nettverk av ulike leverandører bygger vi opp et bredt varesortiment. Martinsen har etablert egne innkjøpskontorer i våre produksjonsland for å ivareta våre strenge krav til leveringssikkerhet, produktkvalitet, og etisk handel.

Martinsen skal tilby kundene et komplett møbel- og interiørkonsept basert på produktutvikling, konkurransedyktige priser og kostnadseffektiv logistikk. Vi skal være en ledende aktør på vårt felt.

Produktgrupper:
  • Interiør (Holmen)
  • Tekstil (Holmen)
  • Møbler
  • Hagemøbler (Easy Living)
  • Sesong

Besøk dem på www.martinsenco.no

Instagram: Holmeninteriør

Kataloger:
https://www.martinsenco.no/kataloger/

This post is also available in: Engelsk Svensk Danish