Amundsen Trading AS

Amundsen Trading AS drives fra Haugesund og distribuerer varer til butikker rundt om i hele Norge. Sortimentet består av te, kaffe, sjokolade, nøtter, tørket frukt, olivenoljer og krydder, med de strengeste krav til kvalitet.
Firmaet har enerett på engroshandel i Norge av merker som Amundsen Spesial, Whittard, Gnaw, Cottage Delight og Lakritsfabriken. De fornyer seg hele tiden, og er alltid på jakt etter nye, spennende produktserier. Varene importeres fra hele Europa til lageret i Haugesund. Slik slipper kundene å tenke på toll, import og lang leveringstid.
Deres mål er å imponere. Derfor leverer de enestående produkter til veldig konkurransedyktige priser, med den beste mulige service!

Butikken som vekker sansene

Amundsen Spesial er varemerket til produktene i Amundsen Trading AS sitt sortiment. Amundsen Spesial er en flott gavebutikk hvor service og kvalitet står høyt. Førsteklasses varer av den beste kvalitet, et spennende sortiment og varer som passer like godt til personlig forbruk, som i en lekker gavepakke til noen du vet setter pris på «det lille ekstra». Butikkene fører varer innenfor kaffe, te, sjokolade, lakris og drops, samt eksklusive matvarer og tilbehør som krydder, oljer, balsamico, syltetøy, kjeks og en spennende ostedisk med et bredt utvalg. Med fokus på personlig service hjelper de kundene å finne sine favoritter.

Besøk Amundsen Spesial på amundsenspesial.no

Følg dem også på Facebook og Instagram

This post is also available in: Engelsk Svensk Danish