Vi har i dag gleden av å meddele at Ultimate Nordic AS har inngått avtale om kjøp av innmat og alle rettigheter til det norske varemerket Orack fra Oracksport AS gjeldende fra 1.7.2019.

Vi eier også da domenene under:

Orack.no Orack.cc Orack.dk Orack.se Oracksport.no Oracksport.com

Orack vil danne grunnlaget for vår videre satsing innen klubb segmentet, ikke bare får vi tilgang til et meget sterkt varemerke innen sykkel, løp og ski, men det kommer også 3 flinke kreative nye medarbeider inn i selskapet fra 1.8.

Orack har blitt bygget opp som en B2B og klubbportal. Vi ønsker å videreutvikle dette i samarbeid med våre andre sterke varemerker innen segmentet.

Orack blir en del av vår klubb- og teamavdeling, men skal jobbe på tvers mot alle relevante avdelinger.

Se også: https://www.pictame.com/user/oracksport/1548897770/1315885484404295581_1548897770

Om Orack
Ekte håndverk er fasinerende. Det krever tid, kunnskap og presisjon. Vi i Orack vet betydningen av dette når det kommer til produksjonen av tøy, og her tror vi at vi kan skape det lille ekstra som kreves for å bli best.
Det sies at et kjøkken kan ha de beste kokkene i verden, men uten gode råvarer vil aldri de beste måltidene ende opp på bordet. Det er kokkenes gode kunnskap og råvarenes kvalitet som sammen gir deg det magiske måltidet.

Vi har hatt denne filosofien i bakhodet når vi har skreddersydd av sykkel-, ski- og løpebekledning. Gjennom flere år med prøving og feiling har vi endelig fått tak i markedsledende tekstiler, og en produsent som også står i samsvar med vår visjon og våre verdier.

This post is also available in: Engelsk Svensk