Min far Bengt Gustafsson grunnla AB Gustafssons Blommor i 1954. Vi har vært en velkjent blomstergrossist i mange år, og i 2019 valgte vi å selge grossistdelen av blomster.

Vi begynte tidlig å bygge opp et fullsortiment av krukker, vaser, zinkprodukter, kurver, hagedekorasjoner m.m. Ikke bare til våre kunder innen blomsterhandelen og gartnerier, men til interiørbutikker over hele Sverige, Norge og Finland. Dette tok på alvor fart i 2012, da vi skapte et nytt varemerke – GUS Design. Siden har vi utviklet sortimentet og opplevd en kraftig vekst. Vi har mange kunder som kommer tilbake gang på gang, som har satt pris på vårt brede sortiment som hele tiden har blitt fornyet.

Men alt har en slutt, og i begynneslen av dette år tok vi beslutningen om å avviklet virksomheten i AB Gustafssons Blommor. Jeg og Björn Niklasson kommer videre til å fokusere på vårt firma Mariestadsblommor.

Vi er meget tilfredse med at Dalema-gruppen nå tar over vårt varemerke GUS Design. Med sin lange erfaring i å drive og utvikle kjente varemerker, er vi overbeviste om at GUS Design kommer til å fortsette sin spennende reise.

Örjan Roos – hovedeier i AB Gustafssons Blomsterodlingar

Consilimo AS, som er en del av Dalema-gruppen, med velkjente varemerker som Edelweiss, Serviteur og Lauvring kan nå også ønske GUS Design velkommen i familien.

Med GUS Design så kompletterer vi det ekisterende sortimentet, og blir en totalleverandør til bransjen. Vi får nå både bredde og spiss.

Vi er også glade for at Jörgen Pettersson og Tomaz Hemström fra GUS Design begynner å arbeide hos oss. Fra tidligere har vi både Gia Sundberg og Sara Lindelöf på Edelweiss, så de av dere som er gamle GUS-kunder kommer til å få se mange kjente ansikt, og forhåpentligvis kjenne dere varmt velkomne.

Vår ambisjon er å utvikle GUS Design videre uten å miste sjelen i det som virkelig har kjennetegnet GUS Design i alle år. Den personlige servicen, utvikling av nye produkter, samt gi våre kunder inspirasjon om hvordan våre produkter kan gi kundene økt salg.

Alle kunder kan fortsette å handle som vanlig fram til 30. juni. Vi kommer i god tid innen denne datoen å komme tilbake med informasjon om hvordan fortsettelsen kommer til å se ut.

Dag Leo Martinsen – eier Dalema

This post is also available in: Engelsk Svensk Danish